ITWatch

Menucard melder "alt udsolgt" efter børsemission

Den danske restaurantsplatform Menucard har netop gennemført en fuldtegnet aktieemission på den svenske minibørs Aktietorget. Pengene skal bruges til at vokse både i Danmark og internationalt.

Foto: PR/Menucard

Restaurantplatformen Menucard får fuldt udbytte af den aktiemission, selskabet netop har gennemført på den svenske minibørs Aktietorget. Emissionen resulterede i en fuldtegning til en samlet værdi af 7,6 mio. svenske kr. (5,8 mio. kr.).

Det skriver Menucard i en børsmeddelelse.

Fra investor og bestyrelsesmedlem Nikolai Kronborg er der stor tilfredshed med emissionen.

"Vi har netop afsluttet vores emission på børsen - og kan melde alt udsolgt! Emissionen blev dermed fuldtegnet. Der skal lyde en gigantisk tak til alle virksomhederne, restauratørerne, brugerne og de flere hundrede nye investorer, der netop er kommet ombord i Menucard eventyret. Holdet omkring Menucard vil arbejde hårdt på at alle får glæde at fuldtegningen," skriver han i en mail til ITWatch.

Pengene skal ifølge direktør i Menucard, Kim Lykke Sommer, bruges til for alvor at sætte Menucard på landkortet. Både nationalt og internationalt.

"Jeg vil gerne takke alle, der valgte at investere i Menucard. Vi oplever stærk vækst på alle relevante parametre, og emissionsgodtgørelsen vil bidrage til en fortsat udvidelse af driften i Danmark og muliggøre lanceringen af en international ekspansion i Norden i 2018," lyder det fra direktøren i børsmeddelelsen.

Emissionen har resulteret i 2.9 mio. nye B-aktier, så det samlede antal aktier i Menucard ender på 3,5 mio. A-aktier og 7,6 mio. B-aktier.

Omnicar indgår aftale med storforhandler 

Svensk spilfirmas børsnotering overtegnet med 1100 pct. 

Fynske robotter vil på børsen i Sverige 

Svensk mikrobørs skal gøre det nemmere for iværksættere at hente kapital 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs