Menucard melder "alt udsolgt" efter børsemission

Den danske restaurantsplatform Menucard har netop gennemført en fuldtegnet aktieemission på den svenske minibørs Aktietorget. Pengene skal bruges til at vokse både i Danmark og internationalt.
Foto: PR/Menucard
Foto: PR/Menucard

Restaurantplatformen Menucard får fuldt udbytte af den aktiemission, selskabet netop har gennemført på den svenske minibørs Aktietorget. Emissionen resulterede i en fuldtegning til en samlet værdi af 7,6 mio. svenske kr. (5,8 mio. kr.).

Det skriver Menucard i en børsmeddelelse.

Fra investor og bestyrelsesmedlem Nikolai Kronborg er der stor tilfredshed med emissionen.

"Vi har netop afsluttet vores emission på børsen - og kan melde alt udsolgt! Emissionen blev dermed fuldtegnet. Der skal lyde en gigantisk tak til alle virksomhederne, restauratørerne, brugerne og de flere hundrede nye investorer, der netop er kommet ombord i Menucard eventyret. Holdet omkring Menucard vil arbejde hårdt på at alle får glæde at fuldtegningen," skriver han i en mail til ITWatch.

Pengene skal ifølge direktør i Menucard, Kim Lykke Sommer, bruges til for alvor at sætte Menucard på landkortet. Både nationalt og internationalt.

"Jeg vil gerne takke alle, der valgte at investere i Menucard. Vi oplever stærk vækst på alle relevante parametre, og emissionsgodtgørelsen vil bidrage til en fortsat udvidelse af driften i Danmark og muliggøre lanceringen af en international ekspansion i Norden i 2018," lyder det fra direktøren i børsmeddelelsen.

Emissionen har resulteret i 2.9 mio. nye B-aktier, så det samlede antal aktier i Menucard ender på 3,5 mio. A-aktier og 7,6 mio. B-aktier.

Omnicar indgår aftale med storforhandler 

Svensk spilfirmas børsnotering overtegnet med 1100 pct. 

Fynske robotter vil på børsen i Sverige 

Svensk mikrobørs skal gøre det nemmere for iværksættere at hente kapital 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også