ITWatch

Menucard melder "alt udsolgt" efter børsemission

Den danske restaurantsplatform Menucard har netop gennemført en fuldtegnet aktieemission på den svenske minibørs Aktietorget. Pengene skal bruges til at vokse både i Danmark og internationalt.

Foto: PR/Menucard

Restaurantplatformen Menucard får fuldt udbytte af den aktiemission, selskabet netop har gennemført på den svenske minibørs Aktietorget. Emissionen resulterede i en fuldtegning til en samlet værdi af 7,6 mio. svenske kr. (5,8 mio. kr.).

Det skriver Menucard i en børsmeddelelse.

Fra investor og bestyrelsesmedlem Nikolai Kronborg er der stor tilfredshed med emissionen.

"Vi har netop afsluttet vores emission på børsen - og kan melde alt udsolgt! Emissionen blev dermed fuldtegnet. Der skal lyde en gigantisk tak til alle virksomhederne, restauratørerne, brugerne og de flere hundrede nye investorer, der netop er kommet ombord i Menucard eventyret. Holdet omkring Menucard vil arbejde hårdt på at alle får glæde at fuldtegningen," skriver han i en mail til ITWatch.

Pengene skal ifølge direktør i Menucard, Kim Lykke Sommer, bruges til for alvor at sætte Menucard på landkortet. Både nationalt og internationalt.

"Jeg vil gerne takke alle, der valgte at investere i Menucard. Vi oplever stærk vækst på alle relevante parametre, og emissionsgodtgørelsen vil bidrage til en fortsat udvidelse af driften i Danmark og muliggøre lanceringen af en international ekspansion i Norden i 2018," lyder det fra direktøren i børsmeddelelsen.

Emissionen har resulteret i 2.9 mio. nye B-aktier, så det samlede antal aktier i Menucard ender på 3,5 mio. A-aktier og 7,6 mio. B-aktier.

Omnicar indgår aftale med storforhandler 

Svensk spilfirmas børsnotering overtegnet med 1100 pct. 

Fynske robotter vil på børsen i Sverige 

Svensk mikrobørs skal gøre det nemmere for iværksættere at hente kapital 

Mere fra ITWatch

Stifter sælger livsværk til One.com

Stifter af Simplesite, Morten Elk, har sammen med den øvrige ejerkreds solgt virksomheden, som han har opbygget gennem 20 år. Køber er det kapitalfondsejede svenske One.com.

Professorer opfordrer Nets til at sælge MitID-forretning til danske købere

Nets bør sælge NemID og MitID til danske operatører, fordi der er tale om kritisk infrastruktur, lyder det fra to professorer, efter at området for digitale signaturer har fået et til-salg-skilt på hos betalingsselskabet. Digitaliseringsstyrelsen understreger, at en mulig køber skal have geografisk placering i Danmark.

IDC: Krisen udløser et skifte i it-branchen

Fremtiden byder på stort fokus på at reducere omkostninger fremfor at frembringe innovative løsninger til danske virksomheder. Det spår IDC Nordic i et it-marked, der i stigende grad rammes af høje renter og høje energipriser. De it-selskaber, der har glemt at omstille sig, bliver ramt, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs