ITWatch

Dansk softwareselskab lander stor amerikansk kunde

Med en ny amerikanske kunde i folden håber ungt dansk it-selskab på at sparke døren ind til markedet i USA.

Det er blot tre år siden, at danske Cluedin blev grundlagt, men nu har softwareselskabet landet en stor aftale med amerikanske Convergys, der for alvor kan sætte fart under udviklingen på markedet i USA.

Det skriver Børsen.

"Med Convergys er vi blevet klar over, at vi er i stand til at betjene de største virksomheder i USA. Det er et kæmpestort skridt for os. Jeg tror, det vil kapitalisere virksomheden og give os momentum til at få andre store firmaer som kunder," siger Timothy Daniel Ward, adm. direktør i Cluedin, til Børsen.

Cluedin har udviklet en softwareløsning, som organiserer, integrerer og rengør virksomheders data. Softwaren gør, at data kan bruges i eksempelvis CRM-systemer, business intelligence-løsninger og andre steder i virksomhederne.

Aftalen med Convergys har en værdi på 3 mio. kr., og den skal ifølge Børsen fornyes årligt til det fulde beløb. Det amerikanske selskab har 115.000 medarbejdere og omsætter for 2,9 mia. dollars om året.

På Cluedins kundeliste står også virksomheder som Flickr, TDC, og Sitecore. Det danske selskab blev grundlagt i 2015 af australske Tim Ward, danske Martin Hyldahl og belgiske Pierre Derval, der alle har en fortid hos netop Sitecore.

Digital startup henter millioninvestering  

Dansk softwareselskab angriber nyt marked med løsning til advokater 

Mere fra ITWatch

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs