ITWatch

Stor investorinteresse for dansk robotselskab

Danske Onrobot lægger an til endnu engang at rejse et stort millionbeløb i ny kapitalrunde. Salg eller børsnotering lurer i horisonten på længere sigt.

Adm. direktør for Onrobot, Enrico Krog Iversen. | Foto: PR/Fotojournalist Nils Lund Pedersen

Efter en vellykket investeringsrunde på 185 mio. kr. i december lægger det danske robotselskab Onrobot an til endnu engang at rejse penge, skriver KapitalWatch.

Der er tale om et beløb på 60 mio. kr. eller måske op til 75 mio. kr. i en second closing og en udvidelse af investeringsrunden med deltagelse af en større dansk institutionel investor, oplyser Jacob Enevoldsen, managing partner i det danske mæglerhus North Finance, til KapitalWatch.

Ifølge ITWatchs søstermedie lyder forventningerne hos Onrobot på et salg til en industriel eller finansiel køber, men en børsnotering er også blandt exitmulighederne – sidstnævnte i løbet af en tidshorisont på ca. fire år.

Det forventede afkast til investorer i runden, lyder på minimum 10 gange den investerede kapital.

Jacob Risgaard købt ud: Robotkomet får store långivere i ryggen 

Fynsk robotchef er bekymret for nyt lovforslag: "En kæp i hjulet for udenlandske investeringer"

Robotchef: "Venner, som har kendt mig i mange år, siger, at jeg altid har været ambitiøs og dygtig" 

Mere fra ITWatch

Investering skal gå til udvikling i nyt fintech-selskab

Det godt et år gamle fintech-selskab Anyday lukkede tidligere på ugen en investeringsrunde. Pengene skal primært gå til udvikling af virksomhedens betalingsløsning, Anyday Split. Resten skal bruges på markedsføring, fortæller direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs