ITWatch

Universal Robots runder markant milepæl i salget

Det odenseanske selskab har solgt sin robot nr. 50.000. "Vi er kommet langt, men der er stadig enormt potentiale i markedet," lyder det fra topchef Jürgen von Hollen.

Jürgen von Hollen stopper som topchef i Universal Robots ved udgangen af 2020. | Foto: UR/MIR

Universal Robots har rundet en vigtig milepæl i selskabets historie. Selskabet har med topchef Jürgen von Hollen i spidsen afleveret robot nr. 50.000 til en kunde.

"Det er et stort privilegium at slutte min tid i selskabet med markeringen af denne milepæl," udtaler Jürgen von Hollen, der stopper som topchef ved udgangen af 2020, i en pressemeddelelse.

Han peger på, at salget af robot nr. 50.000 viser, hvor langt Universal Robots er nået – og hvor stort et potentiale, der fortsat er i selskabets kollaborative robotter, de såkaldte cobots.

"Vi er kommet langt, men der er stadig enormt potentiale i markedet for både velkendte og nye anvendelsesmuligheder for cobots. Med afsæt i vores førende kundebase lærer vi konstant fra vores kunder og anvender en datadrevet tilgang i udviklingen af vores cobots. Det er en tilgang, som jeg vurderer, vil være en stor styrke i årene fremover," siger Jürgen von Hollen i meddelelsen.

Modtageren af den seneste cobot fra Universal Robots er den sydtyske produktionsvirksomhed VEMA.

Robotvirksomhed er i top ti på liste over de 100 hurtigst voksende virksomheder 

MIR-robotter rykker ind på kinesisk Novo-fabrik 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs