ITWatch

Dansk robotselskab bag efterspurgt corona-bekæmper ramt af underskud

Odenseansk robotselskab kommer ud af 2019 med røde tal på bundlinjen, men coronavirussen har øget efterspørgslen efter selskabets desinfektionsrobot over hele verden.

Adm. direktør for UVD Robots, Per Juul Nielsen (tv.), Su Yan, der er CEO i kinesiske Sunay Healthcare Supply samt Claus Risager, bestyrelsesformand i UVD Robots, indgik en aftale i februar om levering af danske desinfektionsrobotter til Kina. | Foto: UVD Robots/PR

Med en højtspecialiseret robot, der kan desinficere hospitaler og fjerne 99,9999 pct. af alle mikroorganismer, er løsningen fra danske UVD Robots efterspurgt i disse dage.

Ved hjælp af højintenst UVC-lys desinficerer robotten luft og overflader. Dermed kan den bekæmpe infektioner og spredning af smitte.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs