ITWatch

Universal Robots sender beslutningskraft ud til regioner

Decentralisering er et af adm. direktør Jürgen von Hollens værktøjer for at indfri de ambitiøse vækstmål i Universal Robots.

Foto: PR/Universal Robots

Med et mål om at vokse 50 pct. om året har Universal Robots afskaffet salgsdirektøren og lagt ansvaret ud til tre regionale direktører. Det skriver Børsen.

De tre rapporterer direkte til adm. direktør Jürgen von Hollen, som forklarer til avisen, at vækst i omsætningen er det vigtigste for Universal Robots de næste fem år.

"En opstartsvirksomhed er tit meget centraliseret og kontrolleret fra hovedkvarteret. I 2017 decentraliserede jeg en masse beslutningskraft ud til de enkelte regioner, simpelthen for at sikre den rigtige hastighed og fleksibilitet," siger han til avisen.

Sidste år nåede Universal Robots en milepæl med en omsætning på over en mia. kr. På et år var den steget fra 662 mio. kr. til 1,1 mia. kr.

Nogen højere? Universal Robots runder milliarden med 72 pct. vækst

Universal Robots fik robotmiljøet i Odense til at blomstre med sine arme 

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs