ITWatch

Robotterne er her - og de stjæler erhvervsklenodiernes ledere

Unge robotvirksomheder er attraktive blandt ansatte i den "gamle" industri. De er bl.a. tiltrukket af det unge og dynamiske miljø. Men hvad kan de innovative robotfirmaer bruge folk fra den gamle skole til?

Thomas Visti, adm. direktør, MIR | Foto: PR/MIR

Ansøgninger væltede ind i hundredvis, da Thomas Visti skulle finde nye folk til direktionen i sin robotvirksomhed Mobile Industrial Robot (MIR). Og de kom ikke fra hvem som helst.

"Vi har oplevet en enorm interesse fra tunge profiler fra klassiske danske industrivirksomheder. Folk, der har ansvaret for 4-500 mand i flere afdelinger rundt om i verden," siger Thomas Visti, der er administrerende direktør og medejer hos MIR.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs