ITWatch

Aktivistisk milliardærfond sender teknologi-aktie op at flyve

Gigamon-aktien er fløjet op efter, at milliardæren Paul Singer har købt op i selskabet.

Foto: Colourbox

Aktien i netværksteknologi-selskabet Gigamon tager mandag et hop på 15 pct. på børsen i New York, efter at den aktivistiske investor Elliott Management har købt en større bid af aktierne.

Med en aktieandel på 15,3 pct. bliver Elliott Management den største investor i selskabet, skriver Reuters.

Ifølge Elliott er Gigamon-aktien stærkt undervurderet, og fonden vil nu diskutere med bestyrelsen om, hvordan aktionærernes værdi blev maksimeret.

Fonden, som er ledet af milliardæren Paul Singer, siger, at den formentlig vil udvikle planer og forslag til mulige ændringer i selskabets drift og ledelse. Et salg kan også komme i spil, skriver Bloomberg News.

For to uger siden fremviste Gigamon et underskud på 2,23 mio. dollar for første kvartal sammenlignet med et overskud på 2,97 mio. dollar i samme kvartal året forinden.

Indtil mandag var selskabets aktie faldet med 23 pct. siden årsskiftet.

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs