ITWatch

CEJ udsat for cyberangreb

Angrebet på CEJ Ejendomsadministration har forårsaget et datanedbrud.

"Det er en ulykkelig situation, og vi arbejder naturligvis på højtryk på, at vores systemer hurtigst muligt kommer tilbage til normaldrift," siger adm. direktør Anne Marie Oksen. | Foto: PR / CEJ

Tirsdag aften kunne CEJ Ejendomsadministration meddele, at virksomheden er blevet udsat for en cyberangreb, hvilket har resulteret i et datanedbrud.

Det skriver CEJ i en pressemeddelelse.

”Lige pt betyder datanedbruddet, at vi ikke kan håndtere en række services til vores kunder. Det er en ulykkelig situation, og vi arbejder naturligvis på højtryk på, at vores systemer hurtigst muligt kommer tilbage til normaldrift,” fortæller Anne Marie Oksen, der er adm. direktør i CEJ, omkring angrebet.

Ifølge administrationen fungerer både e-mail- og telefonsystemer stadig, så det er muligt for kunder og samarbejdspartnere at kontakte virksomheden.

”Men der er en række opgaver, som vi ikke er i stand til at løse på nuværende tidspunkt. Så endnu en gang, så håber vi snarest at være i normaldrift igen,” siger direktøren.

Chef forlader 3 efter 15 år

Trendsales venter igen vækst på 50 procent – men har udsigt til hårdere konkurrence

Fagforening efterlyser handling i stresset arbejdsmarked

Mere fra ITWatch

Russisk svar på Google vil ud af landet

Internationale sanktioner har fået selskabet bag søgemaskinen Yandex til at ville trække sine forretninger ud af Rusland. Det er dog umiddelbart nemmere sagt end gjort.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs