ITWatch

Apple vandt første stik, men taber måske hele kampen

Den længe ventede afgørelse i sagen mellem Apple og Epic Games endte med en sejr til Apple - og så alligevel ikke. Der er store milliardbeløb på spil, for nu lugter andre app-udviklere også guld.

Foto: Dado Ruvic/REUTERS / X02714

Er det rimeligt, at Apple tager 30 pct. af alle indtægter, der går igennem Apple App Store, med nogle få undtagelser? Og på den måde skovler næsten 100 mia. kr. ind om året?

Det mente Epic Games ikke – firmaet bag kassesuccesen Fortnite – og erklærede derfor Apple krig i form af et sagsanlæg og en storstilet anti-Apple-kampagne. Det store slag har nu fået en første vinder, efter en domstol har afvist de fleste af kravene fra Epic Games. Men Apples sejr kommer med en bagside, der kan ende med nye indrømmelser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Dansk AI-startup vil hente 150 mio. kr. til international vækst

Techbbq: Certainly oplever stor interesse fra udenlandske fonde, og nu er det op til direktør Henrik Fabrin at vælge, hvilken investor den danske startup skal gå med. "Al kapital er jo ikke den samme," siger han. Målet er at hente mindst 150 mio. kr. inden for det næste halve år og at lave en børsnotering om fem år.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs