ITWatch

Apple vandt første stik, men taber måske hele kampen

Den længe ventede afgørelse i sagen mellem Apple og Epic Games endte med en sejr til Apple - og så alligevel ikke. Der er store milliardbeløb på spil, for nu lugter andre app-udviklere også guld.

Foto: Dado Ruvic/REUTERS / X02714

Er det rimeligt, at Apple tager 30 pct. af alle indtægter, der går igennem Apple App Store, med nogle få undtagelser? Og på den måde skovler næsten 100 mia. kr. ind om året?

Det mente Epic Games ikke – firmaet bag kassesuccesen Fortnite – og erklærede derfor Apple krig i form af et sagsanlæg og en storstilet anti-Apple-kampagne. Det store slag har nu fået en første vinder, efter en domstol har afvist de fleste af kravene fra Epic Games. Men Apples sejr kommer med en bagside, der kan ende med nye indrømmelser.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs