ITWatch

Stort flertal i it-branchen forventer mere hjemmearbejde i fremtiden

De ændrede arbejdsrutiner under corona-nedlukningerne har sat sig fast – og mere end otte ud af ti it-professionelle forventer, at deres arbejdsliv har ændret sig, viser ny analyse. Det stiller nye krav til sikkerhed og ledelse.

Foto: Pexels

I fremtiden bliver en større del af vores arbejde udført hjemme fra havemøblerne, i sommerhuset, på en café – eller ude hos en kunde. Corona-arbejdsvanerne har bidt sig fast, og det stiller nye krav til både de ansatte og den virksomhed, de arbejder for.

Det viser en ny analyse, der er udført af researchfirmaet IDG Direct blandt 204 it-professionelle, hvor hele 85 pct. af de adspurgte it-professionelle forventer, at vores nye måde at arbejde på vil vare ved.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Freelance it-konsulenthus lander rekordresultat

IT-konsulenthus landede i 2021 en omsætning på 618 mio. kr., og det er ny rekord for freelance-konsulenthuset. Usikkerheden i verden i forbindelse med pandemien og konflikten i Ukraine har haft positiv indvirkning på selskabets resultat, ifølge selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs