ITWatch

ED henter ny topchef fra Canon

ED, der leverer it-ydelser til blandt andet finanssektoren, har hentet ny topchef fra Canon.

Philip Davidsen (tv.) er stifter og hovedaktionær af ED og har indtil nu selv siddet på posten som direktør. Den stilling giver han nu videre til Michael Klintby (th.) | Foto: PRESSE

Tech-selskabet ED henter ny topchef fra Canon i form af Michael Klintby, der tiltræder 1 maj.

Han kommer fra en stilling som Channel Director hos Canon Danmark, hvor han har haft kommercielt forhandleransvar i Danmark, Grønland og Færøerne.

Han skal gøre ED til en af de "ledende spillere på markedet indenfor den digitale infrastruktur," skriver selskabet.

"ED er en meget spændende virksomhed med et stort vækstpotentiale. Min opgave bliver at løfte den nye strategi og markedspositionen betydeligt, og det er en opgave, jeg ser rigtig meget frem til. Virksomheden står helt trimmet. De er konkurrencedygtige på alle parametre og klar til at erobre nye markedsandele," siger Michael Klintby.

Han overtager rollen fra hovedaktionær og stifter Philip Davidsen, som fortsætter i selskabet som CVO (Chief Visionary Officer). Det betyder, at han skal jagte nye vækstpotentialer.

Philip Davidsen stiftede ED for 20 år siden i sit lille rækkehus, der dog hurtigt blev for småt, skriver selskabet.

I dag er ED leverandør af it-ydelser til både private og offentlige virksomheder.

Lunars nye opkøb er første skridt på vejen til dominerende position i Norden 

Lunar køber svensk låneplatform i milliardklassen 

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs