ITWatch

IT-Branchen vil låne fagfolk ud til mindre virksomheder

For at sparke gang i digitaliseringen stiller interesseorganisationen IT-Branchen bestyrelsesuddannede fagfolk til rådighed for SMV'er.

Foto: Jonas Pryner Andersen/IT-Branchen/PR

IT-Branchen vil udlåne personer med ekspertise inden for it til små og melemstore virksomheder, der endnu ikke for alvor har taget fat på en digital omstilling af forretningen.

Det skriver Berlingske. De udlånte personer, der som minimum skal have en bestyrelsesuddannelse, vil bistå med at klarlægge virksomhedens fremtidige digitale muligheder, prioriteringer og mål.

"Vi skal give virksomhederne mod til at træde ind i den digitale verden. Ofte ved de ikke, hvad de skal spørge om, og hvordan mulighederne skulle passe ind i deres forretning. Her får de et fortroligt rum, hvor de kan fortælle om deres udfordringer og de tanker, som de har for at vokse," siger Natasha Friis Saxberg, adm. direktør i IT-Branchen, til Berlingske.

Allerede nu har 30 kandidater meldt sig til at bruge noget af deres fritid på at mødes med virksomhederne, skriver avisen.

Brancheorganisationer er glade for fokus på eksport i ny tech-strategi

Omsætningen voksede markant i it-branchen i tredje kvartal 

Mere fra ITWatch

Investering skal gå til udvikling i nyt fintech-selskab

Det godt et år gamle fintech-selskab Anyday lukkede tidligere på ugen en investeringsrunde. Pengene skal primært gå til udvikling af virksomhedens betalingsløsning, Anyday Split. Resten skal bruges på markedsføring, fortæller direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs