ITWatch

IT-Universitetet slår dørene op til nyt center

Et nyt center på IT-Universitet skal fremme viden om læringsmetoder, teknologiforståelse og lysten til at lære om it.

Foto: PR/ITU

Center for Computing Education Research (CCER) er navnet på den seneste tilføjelse til IT-Universitetet.

Officielt slår centret dørene op torsdag 5. november, og det bliver dermed startskuddet til et fokus på læringsmetoder om it-begreber som programmering, it-sikkerhed og kunstig intelligens, oplyser ITU i en pressemeddelelse.

Centret skal skabe viden om læringsmetoder til at udvikle undervisningen på universiteter, gymnasier, erhvervsskoler, grundskoler og efteruddannelser.

"Jeg håber, at andre universiteter og uddannelsesinstitutioner vil få glæde af centrets arbejde med, hvordan man kan lære og tænke digitale kompetencer så bredt, holistisk og interdisciplinært som muligt. Vi skal alle lære at bøje teknologien til vores egne formål, så vi ikke bliver slaver af teknologien, som andre har skabt den til os," siger lektor Claus Brabrand, der står CCER, i meddelelsen.

Universiteter oplever stigende trussel fra hackere 

ITU opretter forsinket kandidatuddannelsen i data science 

Mere fra ITWatch

Tysk it-gigant vil lede cloud-omstillingen hos danske virksomheder

Cloud er omdrejningspunktet i T-Systems nye strategi, og målet er at hjælpe danske virksomheder med at gå i skyen. "Det er cloud, cloud, cloud, det hele kommer til at handle om," fastslår Lars Bjørn Falkenberg, VP og Head of Client Management hos T-Systems i Nordeuropa, til ITWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs