ITWatch

IT-Universitetet slår dørene op til nyt center

Et nyt center på IT-Universitet skal fremme viden om læringsmetoder, teknologiforståelse og lysten til at lære om it.

Foto: PR/ITU

Center for Computing Education Research (CCER) er navnet på den seneste tilføjelse til IT-Universitetet.

Officielt slår centret dørene op torsdag 5. november, og det bliver dermed startskuddet til et fokus på læringsmetoder om it-begreber som programmering, it-sikkerhed og kunstig intelligens, oplyser ITU i en pressemeddelelse.

Centret skal skabe viden om læringsmetoder til at udvikle undervisningen på universiteter, gymnasier, erhvervsskoler, grundskoler og efteruddannelser.

"Jeg håber, at andre universiteter og uddannelsesinstitutioner vil få glæde af centrets arbejde med, hvordan man kan lære og tænke digitale kompetencer så bredt, holistisk og interdisciplinært som muligt. Vi skal alle lære at bøje teknologien til vores egne formål, så vi ikke bliver slaver af teknologien, som andre har skabt den til os," siger lektor Claus Brabrand, der står CCER, i meddelelsen.

Universiteter oplever stigende trussel fra hackere 

ITU opretter forsinket kandidatuddannelsen i data science 

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs