ITWatch

It-skole samarbejder med IBM om at få flygtningekvinder i beskæftigelse

I samarbejde med erhvervslivet giver it-skole flygtninge- og indvandrerkvinder digitale kompetencer, der kan hjælpe dem i arbejde eller uddannelse.

Foto: PR

I samarbejde med erhvervslivet hjælper it-skolen ReDI School flygtninge- og indvandrerkvinder med at kunne begå sig digitalt. Nogle af dem har aldrig brugt en computer før, og derfor kan det være en udfordring eksempelvis at få lavet noget så relativt simpelt som et CV.

ReDI School laver med hjælp fra blandt andre IBM Danmark it-kurser for flygtninge- og indvandrerkvinder i København. Kurser, der skal give kvinderne de nødvendige it-kompetencer til at kunne begå sig i det danske samfund.

Ansatte fra IBM bidrager blandt andet med undervisning og er mentorer for kursets deltagere. CSR-direktør i IBM Danmark, Sanne Urbak, understreger vigtigheden af digitale kompetencer på det danske arbejdsmarked.

"Det handler om uddannelse og integration på arbejdsmarkedet og her matcher ReDI's mission med IBM's CSR-fokus spot on," siger Sanne Urbak i en pressemeddelelse.

Efter det seneste 12-ugers kursus var 33 procent af deltagerne ifølge ReDI School i gang med praktik, arbejde eller uddannelse.

Københavns Kommune åbner it-skole for flygtninge- og indvandrerkvinder

IBM får ny finansdirektør i Danmark

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger