ITWatch

Investor om krisehjælp: "Der er et vanvittigt og massivt pres – der er brug for mere"

Adm. direktør i Maj Invest, Jeppe Christiansen, har roser til regeringen for rækken af hjælpepakker til dansk erhvervsliv. Men krisen stikker langt dybere og udvikler sig hurtigere, end noget andet vi kan forestille os, mener han. Bankerne har en nøglerolle i at afbøde krisen.

Jeppe Christiansen, adm. direktør Maj Invest | Foto: PR / Novo Nordisk

Udskydelse af moms og skat, annullering af kapitalkrav til bankerne, lånekautioner fra Vækstfonden og senest søndag blev også muligheden for lønkompensation præsenteret. Coronakrisen har fået regeringen til at søsætte en række initiativer i de seneste dage for at afbøde de negative konsekvenser for dansk erhvervsliv.

"Regeringen er sådan set kommet med gode initiativer. De er også kommet hurtigt, men jeg tvivler på, at det er nok," siger Jeppe Christiansen, adm. direktør i Maj Invest, til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs