ITWatch

Nyt cyberangreb undervejs

Analytikere hos sikkerhedsfirma advarer mod, at endnu et stort angreb kan ramme it-installationer verden over, skriver DR.

Der kan vente endnu et stort cyberangreb lige om hjørnet.

Det skriver DR, der citerer sikkerhedsfirmaet Check Point.

Check Point har fulgt sagen siden slutningen af september og her har man observeret, hvordan hackere har tiltvunget sig adgang til et stadigt voksende antal internetopkoblede webkameraer, køleskaber, routere, overvågningskameraer og alarmsystemer, skriver DR.

"Vi anslår, at over en million organisationer på verdensplan på nuværende tidspunkt er berørt, herunder i USA, Australien og alle steder derimellem," hedder det fra Check Point.

Direktør og partner i it-sikkerhedsfirmaet, Ezenta Errit Müller, vurderer, at det kan blive en ganske alvorlig sag, da hackerne kan misbruge adgangen. De kan få almindelige hverdagsløsninger, folk er afhængige af, til at gå ned.

Tilføjelse til persondatalov kan koste virksomheder millioner

Dansk IT leverer sikkerhedsanbefalinger til regeringen

Forsiden lige nu

Klumme: Virksomheder skal sadle om for at følge med de stigende mængder data

Danmark er godt med, når det kommer til digitalisering. Men med IoT og større mængder data, der hvert sekund sendes til og fra devices, kommer der også større krav til hastigheden. Og vi har ikke tid til ventetid – så hvordan sikrer vi, at vi kan følge med i 2018? Det ser Tina Schou, næstformand i Datacenter Industrien, på i denne klumme.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger