ITWatch

TDC i strategisk sats på sikkerhedsmarkedet

TDC vil være den ledende spiller i Nordeuropa inden for cybersikkerhed. Telekoncernen ansætter britisk topchef, der har erfaring i opkøb af selskaber, til at stå i spidsen for sikkerhedsområdet. Analytiker forudser, at selskabet skal på opkøbsjagt.

TDC er forpligtet til at satse på sikkerhedsområdet, forklarer koncerndirektør Louise Knauer. | Foto: PR/TDC

I en tid hvor selv store virksomheder som A. P. Møller - Mærsk bliver lagt ned af hackerangreb, satser TDC på at blive en ledende spiller inden for sikkerhedsløsninger. Det forklarer koncerndirektør Louise Knauer til ITWatch:

"Vi har et mål om at være de bedste i Nordeuropa og kunne stille ekspertise, services og sikkerhedsprodukter til rådighed - både for dansk erhvervsliv, det offentlige Danmark og ikke mindst den almindelige bruger," siger hun.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs