ITWatch

It-nedbrud i Region Hovedstaden næsten løst

Det omfattende it-nedbrud, som tidligere på morgenen ramte hele Region Hovedstadens it-infrastruktur er tæt på at være løst. Få systemer er dog stadig nede.

Rigshospitalet på Østerbro i København | Foto: Colourbox

Netværksnedbruddet, som tidligere på dagen lammede regionens it-systemer, nu ved at være løst. Der er dog stadig systemer, som ikke er operationelle.

Det meddeler Region Hovedstaden via Twitter.

Nedbruddet har betydet at regionens 39.400 medarbejdere har været nødsaget til at overgå til papir og blyant frem for deres computersystemer, men alt tyder nu på, at det snart er ovre.

Underdirektør i Region Hovedstaden Svend G. Hartling understregede i forbindelse med nedbruddet over for Ekstra Bladet, at fejlen ikke skyldtes Sundhedsplatformen, da der var tale om et komplet nedbrud i hele infrastrukturen og han afviste, at der var tale om et hackerangreb.

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs