ITWatch

EU's dataforordning skaber travlhed i sikkerhedsbranchen

Hvad den helt konkret kommer til at indebære, er stadig usikkert. Men sikkert er det, at fokus på it-sikkerheden bliver skærpet i forbindelse med den kommende EU dataforordning, vurderer aktører på sikkerhedsmessen InfoSecurity.

Keld Nordman, der er it-sikkerhedsspecialist hos Dubex, holder oplæg på standen. | Foto: Rie Neuchs, Version2/Mediehuset Ingeniøren

På Version2's netop afholdte sikkerhedsmesse InfoSecurity i Øksnehallen var der ét emne, der blev ved med at dukke op – nemlig den kommende EU-dataforordning. Den vil øge fokus på sikkerhed, siger nogen, mens andre påpeger, at den stadig er enormt ukonkret til trods for, at den træder i kraft om et år.

"Vi kan mærke, at der er mere fokus på cybersikkerhed qua den kommende dataforordning fra EU," siger Jan Skovgren, der er sikkerhedschef i Fortconsult.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Lunar afviser at være en forbrugslånsbank

Lunars køb af svensk udlånsvirksomhed har formegentlig været en væsentlig faktor i den toplinjefremgang, den digitale bank kunne fremvise ved halvåret, mener tidligere SEB-analytiker og nuværende finanskommentator hos Børsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs