ITWatch

EU-indgreb mod omstridte datakrav skydes til hjørne

Et lækket udkast til EU-Kommissionens planer for det digitale indre marked viser, at der ikke er nogen konkrete planer om et lovindgreb mod datalokaliseringskrav. Det møder kritik hos Dansk Erhverv, der frygter, at kravene kan føre til dårligere muligheder for at få flere datacentre til Danmark.

Chefkonsulent Poul Noer fra Dansk Erhverv mener, at strammere datakrav kan skabe problemer for danske virksomheder. | Foto: PR/Dansk Erhverv

BRUXELLES

Når EU-Kommissionen på onsdag offentliggør sin midtvejsgennemgang af, hvordan det går med ambitionerne for det Digitale Indre Marked, vil det være uden et forslag til lovgivning, som skal forbyde medlemslandene at have datalokaliseringskrav.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs