ITWatch

Lidegaard: Cybersikkerhed kan ikke vente til 2024

Cybertruslen er så alvorlig, at det ikke kan vente til det kommende forsvarsforlig i 2024 med at få iværksat forhandlinger på området, mener tidligere udenrigsminister Martin Lidegaard (R).

Martin Lidegaard (R), formand for Udenrigspolitisknævn og forsvarsordfører for Radikale Venstre. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Forhandlinger om, hvordan Danmark skal håndtere den stigende cybertrussel, kan ikke vente til næste forsvarsforlig i 2024, som forsvarsminister Morten Bødskov (S) har lagt op til.

Sådan lyder det fra tidligere udenrigsminister Martin Lidegaard (R), nu formand for Udenrigspolitisknævn og forsvarsordfører for Radikale Venstre, der ved en it-sikkerhedskonference på Christiansborg tirsdag kom med en klar opfordring til forligspartierne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs