ITWatch

Interpol beder om hjælp i kampen mod cyberkriminalitet: "Truslen er stigende"

Der er kommet flere og flere cyberangreb, og det vil formentlig fortsætte i den kommende tid, lød vurderingen på årmødet i World Economic Forum.

Foto: Finn Frandsen

Alt for mange virksomheder går ikke til myndighederne, hvis de er blevet ramt af et cyberangreb. Det er én af de ting, der skal ændres på i forhold til indsatsens mod cyberkriminalitet. Sådan lyder budskabet fra Jürgen Stock, der står i spidsen for Interpol.

”Truslen er stigende. Men vi skal have data. Vi har brug for jeres anmeldelser, for ellers er vi blinde. Vi er nødt til at få lukket det hul, så vi kan udveksle viden. For angrebenes karakter kan ændre sig fra dag til dag og fra uge til uge,” lød opfordringen fra Jürgen Stock under en paneldebat om netop cybersikkerhed på årsmødet i World Economic Forum i Davos.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs