ITWatch

IT-Universitetet lancerer online-kursus i cybersikkerhed

IT-Universitetet lancerer sit andet gratis læringsforløb om it-sikkerhed. Det er særligt målrettet små- og mellemstore virksomheder.

Foto: IT-Universitetet/PR

IT-Universitetet har netop sat sit andet onlinekursus om hackerstrategier og it-forsvar i søen.

Mens det første kursus tog afsæt i basal it-sikkerhed for små virksomheder, der ikke har it-professionelle ansat, og som selv står for sikkerheden, er det nye kursus målrettet professionelle it-medarbejdere, der allerede ved en del om it, men som ikke har arbejdet med cyber-sikkerhed før, skriver IT-Universitetet i en pressemeddelelse.

”Vores ønske er at hjælpe danskerne til at være rustet mod cyber-kriminelle. Det handler kort og godt om at gøre sig bevidst, hvor cyber-truslerne lurer, og hvilken form for følsomt data medarbejderne har liggende på deres computere,” siger Jens Christian Godskesen, konstitueret rektor på IT-Universitetet i København, og fortsætter:

”Derefter skal man foretage nogle simple sikkerhedsforanstaltninger. Det er ikke nok blot at have købt et antivirus-program.”

Ligesom det første kursus i basal it-sikkerhed, giver det nye kursus et overblik over konkrete metoder, værktøjer og redskaber med fokus på at overvåge og forebygge hackerangreb.

Morten Løkkegaard er stolt af stramme krav til cybersikkerhed, der truer virksomheder med millionbøder

Center for Cybersikkerhed ser forøget risiko for cyberangreb mod Danmark


Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs