ITWatch

Personoplysninger kompromitteret i cyberangreb mod Tivoli

Flere hundrede Tivoli-gæster med en bruger på forlystelsesparkens platform "Mit Tivoli" må sande, at bagmændene bag et cyberangreb på platformen har fået adgang til gæsternes personoplysninger.

Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix
Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Bagmændene bag et cyberangreb på Tivolis platform "Mit Tivoli" har fået adgang til personoplysninger om flere hundrede Tivoli-gæster med en konti på platformen. Det skriver netmediet Version2.

Oplysningerne, som bagmændene har fået adgang til, er blandt andet e-mailadresser og telefonnumre, men selvom flere af gæsterne har haft kreditkort tilknyttet på platformen, understreger Jonas Buhl Gregersen, direktør for it- og forretningsudvikling i Tivoli, over for Version2, at det er ikke muligt for bagmændene at bruge kortoplysningerne til at foretage køb.

"Omkring 15 procent af de kompromitterede brugere har haft et betalingskort gemt på deres profil. Vi har selvfølgelig tjekket alle sammen igennem, og der er ikke blevet fortaget et eneste køb på de kort," siger han.

Tivoli vil ikke oplyse det præcise antal kompromitterede gæster, men Jonas Buhl Gregersen siger til Version2, at der er tale om færre end 1000 gæster.

DI er bekymret over stigende it-kriminalitet

Regler om databeskyttelse stikker kæp i hjulet på trafikforskning

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger