ITWatch

Finske Nixu Corporation køber dansk sikkerhedsselskab

Med købet af et dansk selskab kommer Nixu tættere på sine kunder i Nordeuropa, lyder det fra adm. direktør.

Jyllands-Posten/Tom Lindboe Christensen
Niels Kemal Onat skal være landecehf for Nixu Denmark. Foto: Jyllands-Posten/Tom Lindboe Christensen

Sikkerhedsvirksomheden Nixu Corporation har købt danske Ezenta for et ikke-oplyst beløb.

"Vores mål er at udvide vores forretning tæt på vores kunder i Nordeuropa. Nixu har allerede afdelinger i Sverige og Holland. At optage Ezenta som nyt medlem af Nixu-familien er et naturligt skridt på vores vækstrejse og ønske om at etablere os i Danmark," udtaler adm. direktør for Nixu, Petri Kairinen, i en pressemeddelelse.

"Ezentas kontinuerlige, teknologibaserede tjenester og ekspertise inden for intrusion detection and investigation kan let kombineres med vores Nixu Cyber Defense Center service, og dermed give os mulighed for at levere endnu bedre ydelser og et mere komplet it-sikkerhedspartnerskab til vores kunder."

Alle Ezentas medarbejdere følger med over i det finske it-sikkerhedsselskab. Den hidtigide adm. direktør for Ezenta, Niels Kemal Onat, bliver landechef for afdelingen, der får navnet Nixu Denmark.

"Nixu og Ezenta deler samme passion og begge virksomheder har fuld fokus på it-sikkerhed. Ved at samle vores kompetencer og specialviden kan vi se frem mod en betydelig vækst på det danske marked og samtidig yde vores kunder en udvidet service og et mere omfattende partnerskab," siger Niels Kemal Onat, CEO for Ezenta.

Ezenta omsatte sidste år for omkring 8,8 mio. euro, mens ebitda-marginen var 4 pct.

It-sikkerhedsmarkedet bugner: Kan skabe udfordringer for kunderne

It-sikkerhedsfirmaer: Vi vil aldrig kunne bygge en 100 pct. sikker barriere

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger