ITWatch

It-sikkerhedsmarkedet bugner: Kan skabe udfordringer for kunderne

Det findes et utal af tekniske it-sikkerhedsprodukter, og kunderne har typisk investeret i en lang række løsninger. Det kan skabe forvirring og problemer hos kunderne, men samtidig også lave plads til firmaer, der leverer services på toppen af løsningerne.

Niels Kemal Onat er administrerende direktør og partner i det danske it-sikkerhedsfirma Ezenta. | Foto: Jyllands-Posten/Tom Lindboe Christensen

Det bugner med tekniske løsninger, der kan hjælpe virksomhederne med deres it-sikkerhed. Det store udbud af it-sikkerhedsprodukter betyder, at mange virksomheder har en lang række løsninger, som de kan have svært ved at overskue, og det kan i sidste ende betyde, at virksomhederne ikke får det optimale ud af løsningerne.

"Det værste eksempel, jeg kan komme på, handler om en stor amerikansk virksomhed, Target. De havde en meget stor sikkerhedsafdeling, og jeg vil tro, at de havde alt, hvad man kunne købe af teknologier, der havde været sat til salg i de sidste ti år inden for it-sikkerhed. Men de havde ikke nogen, der kiggede på alarmerne, så de opdagede først for sent, at data var blevet hevet ud af deres systemer," fortæller Errit Müller, partner i det danske it-sikkerhedsfirma Ezenta, til ITWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Hurtig vending i it-branchen efter coronakrisen

Markedet for it er buldret tilbage efter krisens værste år, viser nye tal. Fremgangen er langt større end ventet, mener IDC Nordic, der står bag tallene. Og tallene bekræftes af IT-Branchen, der aldrig har haft så travlt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs