ITWatch

Ny analyse om hackermål: Her er de mest udsatte brancher

I takt med at transportsektoren bliver mere digital, oplever branchen også flere hackerangreb. Det konkluderer IBM i en ny analyse over mest de udsatte brancher for hackerangreb.

Ritzau Scanpix/Tycho Gregers

Finanssektoren ligger fortsat øverst på IBM's liste over de mest udsatte brancher, når det kommer til flest hackerangreb. Den amerikanske it-gigant har i en ny analyse undersøgt ti brancher og rangeret, hvilke der oplever flest hackerangreb på globalt plan.

Det skriver Computerworld.

Transportvirksomheder har ifølge IBM oplevet 13 pct. af hackerangrebene, der blev foretaget sidste år, mens man øverst på listen finder finanssektoren. I bunden finder man sundhedsvæsnet og energisektoren, der var målet for 6 pct. af de samlede globale hackerangreb.

IBM konkluderer i analysen, at transportbranchen er en analog branche, der den senere tid er blevet mere digital, hvilket er grunden til, at transportbranchen har taget et step op på listen.

Det er også IBM's vurdering, at transportbranchen er blevet særlig interessant for hackerne, fordi det er muligt at skade flere led på en gang, skriver Computerworld.

Lektor: It-sikkerhed i skyen er et fælles ansvar

Gruppe tjente millioner via hackerangreb på amerikanske børsmyndigheder

Fra iværksætter til business angel: "Det er ikke en mulighed at blive lønmodtager"

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger