ITWatch

Kaspersky Lab udnævner ny chef for Norden og resten af Nordeuropa

Hollænder skal stå i spidsen for it-sikkerhedsselskabet i Norden, Storbritannien, Irland og Benelux-landene.

Foto: /ritzau/AP/Pavel Golovkin

I begyndelsen af december sagde Kaspersky Lab favel til selskabets danske landechef, Leif Jensen. Bevæggrunden var en ny struktur i selskabet, og nu har Kaspersky sat navn på en ny General Manager, der skal stå i spidsen for forretningerne i Nordeuropa.

Det bliver hollandske Martijn van Lom, der har været i selskabet i over 10 år, oplyser Kaspersky Lab i en pressemeddelelse.

"Jeg er meget spændt på at påtage mig opgaven at styrke Kaspersky Lab i Nordeuropa. Regionens interessante lande, markeder og kulturer har hver deres udfordringer og fordele."

"Vi har en række kompetente teams på plads i hver region, og jeg er overbevist om, at vi kan udnytte dette samt befolkningens voksende bevidsthed om cybersikkerhed til at løfte Kaspersky Lab og beskytte flere mennesker og organisationer i hele regionen," udtaler Martijn van Lom i meddelelsen.

Som chef for Kasperskys forretninger i Nordeuropa får han ansvaret for Norden, Storbritannien, Irland og Benelux-landene.

Kendt it-sikkerhedsselskab afskediger sin danske landechef 

Kaspersky vil have bedre fat i det danske marked 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs