ITWatch

Kendt it-sikkerhedsselskab afskediger sin danske landechef

Kaspersky har fyret sin landechef i Danmark. Årsagen er strukturelle ændringer i selskabet, der er blandt verdens største inden for it-sikkerhed.

Foto: /ritzau/AP/Pavel Golovkin

Leif Jensen stopper på posten som landechef i Kaspersky Lab. Det skriver Computerworld med henvisning til et opslag fra den nu tidligere chef for Danmark og resten af Norden på Linkedin.

"Jeg elsker virkelig dynamikken i denne industri, selv når den dynamik betyder, at min egen rolle er blevet overflødiggjort på grund af strukturelle ændringer," skriver Leif Jensen på Linkedin.

Leif Jensen kom til Kaspersky Lab i 2014 og har siden opbygget den nordiske organisation fra bunden. Ifølge Computerworld vil hans funktion fremover blive varetaget af Kasperskys afdeling i Holland.

Hvad fremtiden bringer for Leif Jensen står endnu hen i det uvisse.

"Hvad angår min fremtid, er der endnu intet, som er hugget i granit, men jeg vil højst sandsynligt fortsætte med at arbejde med salgskanaler, ledelse, forretningsudvikling og cybersikkerhed enten på leverandør eller distributionsniveau," skriver Leif Jensen på Linkedin.

Klumme: Utopi at tro, at I kan skærme jer fuldstændigt mod cyberangreb 

Kaspersky vil have bedre fat i det danske marked

Databrud koster ofte ansatte jobbet 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs