ITWatch

Tyskland arbejder sammen med Irland for at stoppe datalæk

Myndighederne i Hamburg har bedt Twitter om at slette links til platforme, hvor lækkede data ligger. Selskabet har dog endnu ikke svaret.

Foto: Richard Drew/AP/Ritzau Scanpix

Myndighederne i Hamburg oplyser, at de arbejder sammen med Irlands databeskyttelse for at stoppe, at tyske politikere får spredt deres data via Twitter.

Den tyske bystats datamyndigheder siger, at den twitterkonto, der har været brugt til at sprede dataoplysningerne, er blevet slettet.

Men Twitter har ikke svaret på Hamburgs krav om at slette en liste med links til andre platforme, hvor de lækkede data ligger.

Ifølge Hamburg kan omfanget af de lækkede data være enormt. Der skal blandt andet være stjålet data fra forbundskansler Angela Merkel.

/ritzau/Reuters

Hackere har spredt data om tyske politikere 

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs