ITWatch

Virksomheder mangler fokus på mobilsikkerhed trods stigende trussel

I takt med at medarbejderes brug af smartphones og tablets stiger, øges truslen for hacking og cyberangreb mod de mobile devices tilsvarende. Virksomhederne har dog slet ikke nok fokus på mobilsikkerhed, lyder det fra en række aktører.

Foto: Jens Dresling/Ritzau/Arkiv

Mobile devices som smartphones og tablets er blevet fast inventar i de fleste virksomheder, og medarbejdere bruger de mobile enheder på næsten samme vis som deres pc’er. Det skaber udfordringer i forhold til sikkerhed, da virksomhedernes data bliver spredt ud på de mange smartphones og tablets.

"Medarbejderne har en forventning om, at de stort set kan det samme fra en mobil eller tablet, som de kan fra deres pc. Det betyder, at alle de ting, der er vigtige for en virksomhed – altså data og andre fortrolige ting – også bliver tilgængelige på de mobile devices," siger Jacob Herbst, som er partner og CTO i sikkerhedsvirksomheden Dubex, til ITWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs