ITWatch

Danske Logpoint vil runde 1 mia i omsætning på tre år

Det danske it-sikkerhedsselskab Logpoint vil øge selskabets omsætning dramatisk. Målet lyder på 1 mia. kr. i 2021, men det vil kræve, at salgsindsatsen skrues gevaldigt i vejret.

Foto: PR

It-sikkerhedsvirksomheden Logpoint har et ambitiøst mål om at runde 1 mia. kr. i omsætningen i 2021. Det betyder, at den nuværende omsætning på godt 65 mio. kr. om året skal skrues i vejret og pejles ind på et stramt vækstspor, hvilket ikke levner meget plads til overskud i den periode, det står på.

Det skriver Computerworld.

Logpoint har ikke leveret et overskud siden 2014, men har siden årsskiftet vokset kundebasen fra 575 til 630. Selskabet havde sidste år et underskud på 6,7 mio. kr. og beskeden fra ejerne Evolution Equity Partners lyder ifølge adm. direktør Jesper Zerlang på, at der skal brændes penge af i vækstøjemed.

Et af værktøjerne til at nå selskabets mål er blandt andet afregningsmodellen ud mod kunderne, som betyder, at kunderne betaler for det antal servere de lægger beslag på hos Logpoint frem for den mængde data, som it-sikkerhedsselskabet analyserer for kunden.

"De andre (konkurrenter, red.) prissætter efter datamængden, og når man ved, den vokser med 30 til 50 procent om året, så ved man også, at prisen på licensen til SIEM-systemet vokser i samme tempo. Det er ligesom i gamle dage, hvor man betalte telefoni per påbegyndt minut. Det gider brugerne ikke. De vil have en fast pris om måneden – all you can eat," siger Jesper Zerlang til Computerworld.

Logpoint skruer op for satsning på det amerikanske marked 

Ny finansdirektør skal sikre millioninvestering til it-sikkerhedsfirma 

Logpoint modtager pris i USA 

Bankerne opruster mod øget trussel fra it-kriminelle 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs