ITWatch

Cyberforsikringer skaber vækst hos Tryg

Forsikringsselskabet Tryg har solgt en cyberforsikring til 5 pct. af sine danske SME-kunder. Selskabet forventer vækst i salget de kommende år.

Foto: /ritzau/Finn Frandsen

Nyligt lancerede produkter som cyberforsikringer skaber ny vækst for forsikringskoncernen Tryg, som nu sætter mål for porteføljen i 2020.

Cyberforsikringer ser Tryg også et stort potentiale for, efter at produktet blev lanceret i 2016. Siden da har 400 små- og mellemstore virksomheder i Danmark tegnet forsikringen, svarende til 5 pct. af porteføljen.

"5 pct. af vores danske kunder på SME-markedet har tegnet produktet. Vi forventer, at flere erhvervskunder vil tegne forsikringen i de kommende år. Derfor har vi et mål om at nå 100 mio. kr. i portefølje i 2020," siger koncerndirektør Lars Bonde på selskabets kapitalmarkedsdag i London.

Den nuværende cyberforsikringsportefølje er på 23 mio. kr. og giver et forsikringsteknisk resultat på 2 mio. kr.

/ritzau/FINANS

Sådan fungerer en cyberforsikring: Ingen dækning hvis du sløser for meget 

Forsikringsselskab: Betal ikke løsepenge til it-kriminelle 

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs