ITWatch

KMD og SAP vil arbejde tættere sammen

De to it-selskaber har indgået et samarbejde om videreudvikling af cloud-løsning til udvalgte brancher. Partneraftalen mellem KMD og SAP dækker Danmark, Norge og Sverige.

PR/KMD
Helle Huss er direktør i KMD Business. Foto: PR/KMD

KMD og SAP skruer nu op for samarbejdet mellem de to selskaber. Et nyt partnerskab betyder, at de i fællesskab vil styrke udviklingen af nye funktioner inden for en række udvalgte brancher.

Konkret skal det ske gennem co-development inden for professional services best practise processer til SAP S/4HANA Cloud, oplyser selskaberne i en pressemeddelelse.

"Vi er glade for det tætte partnerskab med SAP på dette område, ligesom vi er glade for at vi i fællesskab nu får videreudviklet SAP S/4HANA Cloud med yderligere best practise processer for professional services kunder. Det er optimalt for KMD's egen implementering og giver samtidig flere nordiske virksomheder mulighed for at flytte deres ERP i skyen," udtaler Helle Huss, direktør i KMD Business, i meddelelsen.

Udvidelsen af partnerskabet mellem de to it-selskaber betyder, at KMD Business er den første SAP S/4HANA Cloud-kunde i Norden og certificeres samtidig som SAP S/4HANA Cloud-partner.

Videreudviklingen af ny funktionalitet omfatter udover den cloud-baserede SAP S/4HANA ERP-løsning også cloud HR-løsninger i SAP SuccessFactors, SAP Customer Experience, der er cloud-løsninger inden for marketing, salg, service og eCommerce, SAP Concur, som er cloud travel og expense løsninger, SAP Cloud Platform og SAP Digital Boardroom, der er realtids dataanalyse og simulering dashboard værktøj.

Hos SAP ser man frem til det styrkede partnerskab.

"Customer First er en essentiel del af SAP's strategi, og vi lytter meget på, hvad vores kunder og partnere har af behov. Derfor er vi især glade for co-development, hvor vi i fællesskab med branchens fyrtårne sikrer, at vi leverer best practise processer, der tilgodeser de specifikke behov en enkelt branche har," siger Jørn Jacobsen, adm. direktør i SAP Danmark, som fortsætter:

"At vi nu har indgået en co-development aftalte med så stærk en spiller inden for professional services som KMD, der ovenikøbet er dansk, er særligt tilfredsstillende."

Partneraftalen mellem KMD og SAP dækker Danmark, Norge og Sverige.

NEC: "KMD vil købe flere selskaber i Danmark"

Tysk softwarekæmpe ser større underliggende overskud i 2019 og 2020

SAP har budt 8000 gæster indenfor i innovationslaboratorium på halvandet år

KMD skal rulle SAP's nye cloud ERP-løsning ud i Norden

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger