ITWatch

Analytiker håber på retssager i KMD-tvister

Analytiker håber at KMDs mellemværender med en række kunder vil ende i retten, så man får indsigt i sagerne bag, siger han til Computerworld.

Foto: Sebastian G. Brandenhoff

KMD har en række sager med kunder, blandt andet et 881 millioner kroner mellemværende med ATP i forbindelse med it-system pensionsudbetaling.

Dertil har Skat krævet andre 692 mio. kr. tilbage for inddrivelsessystemet EFI.
Nu håber Jan Horsager, direktør for IDC Nordic, at sagerne ender i retten fremfor at indgå forlig.

Det siger han til Computerworld, hvor han mener, at det giver offentligheden et "unikt indblik" og læring om tvister.

"Med analytikerkasketten på vil jeg ønske, at man tog sagerne i retten, for så ville vi få noget indsigt, men det får vi aldrig med et forlig. Det synes jeg nogle gange er lidt ærgerligt, for der er væsentligt læring i sådan nogle ting, som offentligheden går glip af. Det er især ærgerligt, når det er tale om offentligt it," siger Jan Horsager til mediet. 
 

Kommunalchefer tilfredse med KMD-handel 

Analytiker: Opkøb af KMD kan give plads til andre spillere på det danske marked 

 

Mere fra ITWatch

IDC: Opkøbsbølge efterlader hele it-branchen et nyt sted

Der bliver dagligt købt it-selskaber i en af de mest voldsomme opkøbsbølger i mange år, og det er udtryk for en kraftig forandring af it-branchen, som er i gang netop nu, mener analytiker. Han ser Visma og EG som eksempler på selskaber, der tegner den fremtidige udvikling.

Klumme: Metaverset er mere end virtuelle mødelokaler og sjove avatarer

Facebook (nu Meta), Apple og Microsoft taler alle om fremtidens internet også kendt som The Metaverse. Visionen er ét stort virtuelt univers, hvor alle er forbundet til alle og det er især noget virksomheder kan være de første til at nyde godt af, skriver Sune Wollf, CTO hos Synergy XR, i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs