ITWatch

Dansker bag fintech-unicorn: Dansk fintech-succes vil kræve et kulturskifte

I stedet for kun at fokusere på at tiltrække talent til Danmark bør man gøre det attraktivt for danskere at rejse udenlands og vende hjem igen, lyder det fra Michael Grønager, stifter og adm. direktør i Chainalaysis. Virksomheden er en af blot to unoterede fintech-selskaber med danske stiftere ved roret, som er vokset til en værdisætning på mere end en mia. dollar.

Foto: Chainalysis / PR

Der skal et markant kulturskifte til, hvis Danmark skal være gydeplads for fremtidens milliardvirksomheder inden for fintech.

Sådan siger Michael Grønager, stifter og adm. direktør i virksomheden Chainalysis, der er en af blot to fintech-selskaber med danske stiftere ved roret, som har opnået såkaldt unicorn-status. Et stempel, som gives til unoterede virksomheder, der er mere end en mia. amerikanske dollar værd.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs