ITWatch

Dansk tech-startup hyrer CPO med fortid i blandt andet KMD og Mærsk

Den nye CPO skal bidrage med at forbedre produkter, der leveres til blandt andet Region Midtjylland og Arbejdernes Landsbank.

Foto: Duuoo/PR

Christina Guldhammer bliver ny CPO for den danske tech-startup Duuoo, der lever digitale HR-løsninger til kunder som Contractbook, Region Midtjylland og Arbejdernes Landsbank.

Hun tiltrådte 1. juni og har ansvaret for den løbende produktudvikling, distibution og implementering.

”Jeg skal bidrage med den løbende produktudvikling og fintuning. Vi bygger hele tiden nye funktioner på. Senest har vi udviklet on-boarding dialog, coronacomeback samtaler og strategiimplementering. Vi arbejder lige nu på at sætte data endnu mere i spil. Data kan bidrage til, at de rette samtaler afholdes på det rette tidspunkt med de rette deltagere. Mavefornemmelse er godt, men i en presset hverdag kan data yderligere kvalificere, at ledere bruger tiden bedst muligt og således kan være proaktive frem for reaktive," siger Christina Guldhammer om sit nye job.

Hun er 38 år gammel og uddannet erhvervsøkonom fra CBS og er i gang med en master i IT på Aalborg Universitet. CV'et tæller blandt andet Mærsk, Novo Nordisk og KMD.

Projekt fra startup og universitet lander legat fra Innovationsfonden 

Dansk tech-virksomhed vil erstatte MUS med spørgsmålsbank og lederguides 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs