ITWatch

Kinesisk teknologivirksomhed mere end fordobler sin omsætning

Teknologivirksomheden, der blandt andet ejer appen Tiktok stiger hele 11 pct. i deres omsætning sammenlignet med året før.

Foto: Mike Blake/Reuters/Ritzau Scanpix

Den kinesiske teknologivirksomhed ByteDance, der blandt andet ejer appen Tiktok, har sidste år mere end fordoblet sin omsætning.

Det har ByteDance oplyst i en orientering til sine ansatte. Det skriver den amerikanske avis The Wall Street Journal.

Omsætningen er sidste år vokset til, hvad der svarer til 213 milliarder kroner. Det er en stigning på hele 111 procent sammenlignet med året før.

Det fremgår ikke af avisens historie, hvad der ligger til grund for den markante omsætningsvækst. Men et bud er indtægter fra den populære app Tiktok.

Tiktok er et socialt medie, hvor brugere kan se eller selv dele korte videoer, hvor de blandt andet mimer til sange, danser eller laver mad.

Mediet har de senere år opnået stor popularitet hos især unge mennesker.

Der har dog været flere hændelser, som har fået politikere til at rejse tvivl om brugernes privatliv og sikkerhed på det sociale medie.

Maskinmester er blevet tech-iværksætter og sætter nu kurs mod børsen og USA

Dansk legaltech-selskab gør klar til børsnotering på First North 

Mere fra ITWatch

Digitalt sundhedsfirma får millionindsprøjtning

Cerebriu, der har udviklet et computerprogram, som skal hjælpe radiologer med at gennemse hjernescanningsbilleder, har fået 3,9 mio. kr. af Innovationsfonden. Pengene skal bane vejen for en større finansieringsrunde til næste år, hvor selskabet går efter at rejse 74,4 mio. kr. fra både eksisterende og nye, udenlandske investorer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs