ITWatch

Efter mere end et årti trækker omfattende digitalisering stadig spor i tinglysningsret

Tinglysningsretten får bundplacering i ny brugerundersøgelse. Retspræsidenten er ikke enig i undersøgelsens konklusion, men medgiver, at der er plads til forbedring på særligt ét punkt.

Det er Søren Sørup Hansen, der sidder i spidsen for Tinglysningsretten som retspræsident. Siden 2009 har retten været igennem en omfattende digialisering. | Foto: Martin Lehmann

I en ny brugerundersøgelse for Danmarks Domstole er Tinglysningsretten blevet udpeget som den danske ret, hvor – særligt professionelle – brugere er mindst tilfredse.

Tinglysningsretten har været igennem en omfattende digitalisering siden 2009, hvor den digitale tinglysningsbog blev indført. Men der er stadig nogle forudsætninger, der mangler at falde på plads, før en digital håndtering af tinglysningssager bliver "en god brugeroplevelse", lyder det i undersøgelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

TDC-netværk kører igen

Et længerevarende nedbrud lammede torsdag kunder på TDC Nets mobilnetværk - samt kunder fra andre teleselskaber, der ikke kunne komme i kontakt med TDC-kunder. Nu fungerer det igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs