ITWatch

Ny enhed skal styrke offentligt-privat samarbejde

Regeringen, KL og Danske Regioner er enige om etableringen af en ny enhed for offentligt-privat samarbejde. Dansk Erhverv ser store perspektiver i ideen, som adm. direktør Brian Mikkelsen kalder en "milepæl".

"Under coronakrisen har vi set vigtigheden af, at det offentlige og private spiller sammen. Netop dét skal den nye enhed understøtte," siger erhvervsminister Simon Kollerup om etableringen af en ny enhed for offentlig-privat samarbejde. | Foto: Jens Dresling

Det offentlig-private samarbejde skal styrkes yderligere, lyder det fra regeringen, KL og Danske Regioner, der i dette års økonomiaftale er enige om at etablere en enhed for det offentlige og private samarbejde, der skal styrke det offentlige samarbejde med erhvervslivet om indkøb og udvikling af innovative løsninger til den offentlige sektor. Det skriver Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse.

Her fremgår det også, at den nye enhed sammenlægges med det nuværende Center for Offentlig Innovation (COI) fra årsskiftet og bliver til Center for Offentlig-Privat Innovation (COPI).

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Fintech-selskab opkøber lønsystem

Ageras Group, der tidligere har købt selskaber som Billy og Tellow, har endnu en gang opkøbt en virksomhed, der har fokus på it-løsninger til SMV'er.

Nokia Danmark holder kursen

Det går stille og roligt derudaf for Nokias danske afdeling, der i 2020 klarede sig stort set som i 2019, dog med en lille tilbagegang. Det viser selskabets nyligt aflagte regnskab.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs