ITWatch

EU klar til at svinge krabasken over techgiganterne

Det har været på vej længe, og tirsdag sker det, når EU-Kommissionen foreslår ny lovgivning for at kontrollere techgiganternes ageren og blandt andet sørge for, at de bliver holdt ansvarlige for at fjerne ulovligt indhold fra nettet.

EU's konkurrencekommissær, Margrethe Vestager, der også har ansvaret for den digitale dagsorden i Kommissionen, da hun i november officielt indledte en sag mod Amazon for at misbruge sin markedsdominans. Tirsdag præsenterer hun Kommissionens forslag til hårdere regulering af techgiganterne. | Foto: Olivier Hoslet/AP/Ritzau Scanpix

BRUXELLES

De store techgiganter som Google, Amazon, Facebook og Apple og vil fremover blive ramt på pengepungen, hvis de ikke opfører sig ansvarligt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Digitalt sundhedsfirma får millionindsprøjtning

Cerebriu, der har udviklet et computerprogram, som skal hjælpe radiologer med at gennemse hjernescanningsbilleder, har fået 3,9 mio. kr. af Innovationsfonden. Pengene skal bane vejen for en større finansieringsrunde til næste år, hvor selskabet går efter at rejse 74,4 mio. kr. fra både eksisterende og nye, udenlandske investorer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs