ITWatch

Klumme: "I fremtiden bliver alle virksomheder softwarevirksomheder"

Digitalisering er i dag den afgørende forandringskraft i samfundet. Inden for alle brancher vender de nye muligheder op og ned på etablerede forretningsmodeller og skaber helt nye muligheder for produkter og services.

I it- og teknologibranchen er vi med til at skabe de mange nye muligheder i alle de andre brancher. Det er en af de største muligheder for branchen at være med til at drive forandringen rundt om i landet - og en af de største udfordringer.

En af udfordringer er, at vi i branchen er præget af tech-sprog, smarte begreber og buzzwords. Cloud Computing, Big Data, Internet of things, Disruption, Artificial Intelligence er blandt de ord, som i årevis har været naturlige for mange af os, der arbejder med digitalisering i det daglige. Men for mange virksomheder, der nu skal til at arbejde langt mere med digitalisering, kan det være svært at se, hvordan de mange smarte begreber er relevante for dem.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs