ITWatch

Apple har nu lukket 10 pct. af butikkerne i USA

Apple har fredag lukket yderligere 14 butikker i USA, og det betyder, at i alt 10 pct. af koncernens forretningser på hjemmemarkedet er blevet lukket, skriver Bloomberg News.

Foto: TIMOTHY A. CLARY/AFP / AFP

Den amerikanske elektronikkæmpe Apple lukker fredag yderligere 14 butikker i USA, denne gang i Florida, oplyser koncernen.

Dermed har Apple nu lukket i alt 32 forretninger i USA, hvilket svarer til 10 pct. af alle koncernens butikker på hjemmemarkedet.

Med tiltaget er 16 ud af 18 butikker i Florida, der ligesom Texas og South Carolina, den seneste uge har set en vækst i coronasmitten på mere end 30 pct., ikke åbne længere.

"På grund af de nuværende Covid-19-forhold i nogle lokalsamfund, vi betjener, lukker vi midlertidigt forretninger i de områder. Vi tager disse skridt med et overmål af forsigtighed, mens vi tæt følger situationen, og vi ser frem til at have vore hold og kunder tilbage så snart som muligt," siger en talsmand for Apple til Bloomberg News.

Tidligere på ugen oplyste Apple, at selskabet på grund af høje niveauer for coronasmitte i Texas lukkede sine syv forrentninger i Houston, og i sidste uge blev 11 forretninger i Florida, Arizona, North Carolina og South Carolina også lukket.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger