ITWatch

Atea bliver officiel Apple-partner med fokus på erhvervskunder

Et nyt partnerskab mellem Atea og Apple skal tiltrække flere erhvervskunder til det amerikanske selskabs produkter.

Foto: PR/Atea

Atea kan fremover smykke sig med titlen som Apples eneste Authorised Enterprise Reseller i Danmark. Det oplyser it-forhandleren i en pressemeddelelse.

Bag titlen ligger et nyt partnerskab, hvor Atea inkorporerer Apples produkter i sine løsninger til erhvervsmarkedet, der blandt andet omfatter apps, netværk, sikkerhed og lokal support.

Samtidig opretter Atea et Apple-team på tværs af organisationen, der skal sørge for at tilpasse apps og sikkerhedsløsningerne til produkterne fra det amerikanske selskab.

"Rigtig mange danskere ønsker at bruge Apple-produkter på deres arbejde, men er blevet bremset af virksomhedens it-afdeling. Nu behøver it-afdelingerne ikke længere at bekymre sig om sikkerhed, mobilitet og netværk, når de køber Apple-produkter. Det er kæmpestort for kunderne, Apple og Atea," udtaler adm. direktør i Atea Morten Felding, i meddelelsen.

Atea får mio. beløb ud af Stein Baggers konkursbo 

Skygge-it gør det vanskeligt at leve op til krav om datasikkerhed 

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs