ITWatch

Skype går ind i betalingskrig sammen med Paypal

I et nyt partnerskab gør Microsoft-ejede Skype og PayPal det nu muligt for brugere i 22 lande at sende penge via Skypes mobilapp.

Skype og Paypal indgår nyt betalingssamarbejde. | Foto: /ritzau/Jens Dresling

Mange vil kende Skype for gratis at kunne lave tale- og videoopkald til brugere på den anden side af jorden. Nu præsenterer Skype, der er ejet af Microsoft, en ny funktion, der gør det muligt for brugere i 22 lande at sende penge til venner og familie direkte i chatten.

Danmark er ikke på listen over lande, der kan benytte den nye funktion på Skype. Om det sker i fremtiden, melder Skype og Paypal ikke noget om.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs