Systematic ansætter 90 over sommeren

Selv om den danske softwarevirksomhed byder mange nye medarbejdere velkommen i løbet af sommeren, er det ikke nok. "Vi har stadig mange ledige stillinger," siger HR-direktør.
61 af de nye medarbejdere skal arbejde i Systematics hovedsæde i Aarhus. | Foto: PR/Systematic
61 af de nye medarbejdere skal arbejde i Systematics hovedsæde i Aarhus. | Foto: PR/Systematic

90 nye medarbejdere med dansk og udenlandsk pas er ansat og skal i juni, juli og august starte i softwarevirksomheden Systematic. De mange ansættelser af både nyuddannede og folk med erfaring skyldes stor efterspørgsel på særligt selskabets it-systemer til forsvaret og sundhedsområdet.

"De seneste år har budt på stor vækst - både i opgaver, i omsætning og i medarbejdere - så vi er heldigvis vant til at byde mange nye medarbejdere velkommen og har fokus på, at de alle får en rigtig god start," forklarer Dorte Gade, Vice President for People and Culture i Systematic, i en pressemeddelelse.

30 af de nyansatte er praktikanter og studentermedhjælpere, og tre kommer fra Italien. Det har ikke været muligt for Systematic udelukkende at rekruttere inden for landets grænser.

"At it-branchen aktuelt har svært ved at rekruttere nok medarbejdere fra Danmark, får for os den spændende konsekvens, at vi retter blikket mod rekruttering i udlandet. Det giver diversitet i medarbejderstaben og i fagligheden, som vi er sikre på, bliver en fordel," fortæller Dorte Gade.

Systematic er i forvejen vokset med flere hundrede mennesker de senere år og beskæfter næsten 900 medarbejdere. Omsætningen er også steget gevaldigt. I 2013 lød den på 431 mio. kr., hvilket var steget til 684 mio. kr. i sidste regnskabsår. Ifølge Dorte Gade er Systematic slet ikke er færdig med at byde velkommen til nye ansigter.

"Selvom 90 nye medarbejdere lyder af meget, har vi stadig mange ledige stillinger, og ligesom resten af it-branchen får vi udfordringer med at finde nok kvalificerede kandidater i Danmark."

Systematic høster nu frugterne af langsigtet strategi

Systematic: Problematiske it-projekter bør udelukke leverandører fra nye udbud 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også