ITWatch

Simcorp går efter fortsat vækst i USA

Siden adm. direktør Klaus Holse kom til Simcorp har selskabet vendt udviklingen i USA. Men der er stadig meget at gøre, siger han.

Foto: PR/Simcorp

Simcorp, der producerer handelssoftware til bl.a. banker, er ikke færdig med at jagte kunder i USA.

I dag har Simcorp 26 kunder i USA, men potentialet er 500 kunder, påpeger adm. direktør Klaus Holse overfor Computerworld.

"Der er ikke noget i vejen for, at vi kan have 20-25 procents markedandel i USA om 10 år fra nu af. Det er det, som vi har vist kan lade sig gøre på andre markeder," forklarer han.

I starten af sommeren købte Simcorp italienske APL Italiana, men Klaus Holse understreger, at Simcorps hovedfokus er USA, mens Sydeuropa er et noget mindre marked. Opkøbet af APL Italiana bidrager til Simcorps vækst med ca. 2 pct.

Simcorp kom ud af første kvartal  af 2017 med en vækst i omsætningen på 20 pct., så den lå på 73,1 mio. euro. Også bundlinjen strøg i vejret, idet Simcorp øgede sit overskud med 1,7 mio. euro til 7,5 mio. euro.

Simcorp-opkøb bryder med strategi: Det var en mulighed, der opstod

Simcorp melder alt udsolgt på konsulentforretningen  

Mere fra ITWatch

Visma opruster i kommunerne og køber Sofus

Den opkøbsivrige norske Visma-koncern køber nu Aarhus-virksomheden Sofus Døgndata, der leverer cloud-løsninger til daginstitutioner. Selskabet venter flere opkøb på området.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs