ITWatch

Simcorp går efter fortsat vækst i USA

Siden adm. direktør Klaus Holse kom til Simcorp har selskabet vendt udviklingen i USA. Men der er stadig meget at gøre, siger han.

Foto: PR/Simcorp

Simcorp, der producerer handelssoftware til bl.a. banker, er ikke færdig med at jagte kunder i USA.

I dag har Simcorp 26 kunder i USA, men potentialet er 500 kunder, påpeger adm. direktør Klaus Holse overfor Computerworld.

"Der er ikke noget i vejen for, at vi kan have 20-25 procents markedandel i USA om 10 år fra nu af. Det er det, som vi har vist kan lade sig gøre på andre markeder," forklarer han.

I starten af sommeren købte Simcorp italienske APL Italiana, men Klaus Holse understreger, at Simcorps hovedfokus er USA, mens Sydeuropa er et noget mindre marked. Opkøbet af APL Italiana bidrager til Simcorps vækst med ca. 2 pct.

Simcorp kom ud af første kvartal  af 2017 med en vækst i omsætningen på 20 pct., så den lå på 73,1 mio. euro. Også bundlinjen strøg i vejret, idet Simcorp øgede sit overskud med 1,7 mio. euro til 7,5 mio. euro.

Simcorp-opkøb bryder med strategi: Det var en mulighed, der opstod

Simcorp melder alt udsolgt på konsulentforretningen  

Mere fra ITWatch

Dixa snupper Relatel-chef

Efter halvandet år på meddelte Relatel-chef Casper Bøyesen i går sin afgang fra Nuuday-virksomheden for at gå til Dixa.

Dansk AI-virksomhed satser på sorte tal i år

Investorernes fokus på indtjening frem for vækst for enhver pris, har fået den danske AI-virksomhed 2021.ai til at justere sin strategi. Nu er sorte tal på bundlinjen for første gang inden for rækkevidde.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs