ITWatch

TDC efter lussing fra studerende: Det er et strategisk problem for os

Telebranchen er langt fra øverst på de studerendes ønskeliste over en fremtidig arbejdsgiver, viser en undersøgelse. "Når der står noget i avisen - uanset om det er Telia, Telenor eller TDC - er det oftest negativt ladet," siger TDC's koncerndirektør Jens Aaløse.

TDC har iværksat initiativer som på sigt skal rette op på den dårlige placering blandt de studerende, siger koncerndirektør Jens Aaløse.

Når TDC sammen med resten af telebranchen roder rundt langt nede på listen over, hvor studerende gerne vil arbejde, giver det panderynker hos koncerndirektør Jens Aaløse. 

"Mange af de kompetencer, som de studerende repræsenterer, har vi brug for i dag – og vi har endnu mere brug for dem fremadrettet. Så det her er et strategisk issue. Det er et problem for os forretningsmæssigt, at de studerende ikke finder os mere attraktive," siger han til ITWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tilsyn afviste Lunars køb af norsk bank

Det norske finanstilsyn har sat en foreløbig kæp i hjulet på Lunars planer om at købe den norske bank Instabank. Tilsynet henviser til gennemgang af Lunars ”nuværende finansielle situation samt tilgængelige finansielle ressourcer”. Lunar tror fortsat på køb.

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Legaltech-virksomhed rejser tocifret millionbeløb

Legal Desk, der har udviklet en platform til dokumenthåndtering for private og virksomheder, har rejst 23 mio. kr. i en investeringsrunde ifølge KapitalWatch. Pengene skal hjælpe firmaet med at ekspandere i Norden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs