TDC samler kræfter i kreativt væksthus

Telekoncernen har skabt en udviklingsvirksomhed med 400 medarbejdere som del af TDC Erhverv. Den skal sætter turbo på udviklingen af enkle og integrerede produkter på tværs af koncernen.
Marina Lønning er koncerndirektør for TDC Erhverv. | Foto: PR/TDC
Marina Lønning er koncerndirektør for TDC Erhverv. | Foto: PR/TDC

TDC har samlet 400 udviklere med kompetencer inden for it- og tele som en del af en udviklingsvirksomhed kaldet Solutions House. Det skriver Berlingske Business.

Udviklingsvirksomheden er en del af TDC Erhverv, og medarbejderne kommer fra Netdesign, telefolk fra TDC, software- og omstillingsproducenten BluePosition og selskaberne Adactit og Cirque, som TDC købte for nylig.

"Vi får alt det bedste inden for teleoperation, netværk, cloudløsninger (netbaserede tjenester, red.) og meget mere. Det er der i al beskedenhed ikke andre, der kan. Strategien er at skabe flere sammenhængende, digitale løsninger til dansk erhvervsliv, og dér er det en kæmpe fordel, at vi kan gøre det i samme hus og gå ud på markedet sammen," siger koncerndirektør for TDC Erhverv, Marina Lønning, til Berlingske Business.

Selvom Solution House formelt ligger under TDC Erhverv skal udviklingsvirksomheden ifølge direktør Mads Fosselius udtænke løsninger til både private og erhvervskunder.

Tele-analytikere: Markedet bliver mere komplekst 

TDC's topchef er klar til at hæve udbytterne 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

HP efter stor rokade: Vi står et godt sted

For abonnenter